Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 08.04. – 19.04. 2019 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 08.04. – 12.04.2019

PONDĚLÍ: 08.04.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Míchaná vajíčka na toastu s medvědím česnekem, španělská šunka
POLÉVKA:
Hovězí vývar s rýží a hráškem
HLAVNÍ JÍDLO :
Smažený květák v bylinkovém těstíčku, marinovaný losos, nový brambor, pažitkový tvaroh
MOUČNÍK: Krupicová kaše s karamelizovanými skořicovými jablíčky
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:
POLÉVKA: Krémová z medvědího česneku s uzeným kolínkem a tyrolskými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO : Restovaná vepřová játra na šalotce a jablkách, jarní listový salát, pečené brambory
MOUČNÍK: Zázvorová panna cotta s glazírovaným chřestem
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 219,- Kč

STŘEDA:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Sashimi z tuňáka na chřestovém salátu s broskví a koriandrem
POLÉVKA: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
HLAVNÍ JÍDLO : Španělský ptáček, dušená rýže
MOUČNÍK:Povidlové taštičky s perníkem
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

ČTVRTEK:
POLÉVKA: Chřestová s brokolicí a šunkovými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO:
Vařené nadívané kuře na kořenové zelenině, quinoa, citronová omáčka
MOUČNÍK:
Mačkané jahody s třtinovým cukrem, zázvorová zmrzlina, banán
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

PÁTEK 12.04.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Ruský bramborový salát s křepelčím vajíčkem a tuňákem
POLÉVKA :Vlažné “Gaspacho” z pečených paprik, mušle Svatého jakuba, chlebový čips
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečená jehněčí plec na tymiánu a zelenině, glazírovaná kedlubna, polenta s parmskou šunkou a rukolou
MOUČNÍK:
Grilovaný ananas, řecký jogurt, med a ořechy
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 269,- Kč

 

MENU V TÝDNU OD: 15.04.- 19.04.

PONDĚLÍ:  15.04.
POLÉVKA: Pikantní asijská kukuřičná s krevetami a kokosovým mlékem
HLAVNÍ JÍDLO :
Thajský salát s kuřecími proužky / koriandr, smažená cibulka, arašidy/
MOUČNÍK: Lívanečky s mučenkovým sirupem, proužky manga, teplá kokosová omáčka
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Domácí focaccia s olivani, tapenáda ze sušených rajčat
POLÉVKA:
Silná kuřecí s trhaným masem, brokolicí a skleněnými nudlemi
HLAVNÍ JÍDLO :
Mletý kebab v peperonátě, restovaný pak choi s medvědím česnekem a madlemi, dušená rýže
MOUČNÍK: Lehký pomerančový dort , mandarinkový sorbet
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 219,- Kč

STŘEDA:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Tatar z glazírovanáho zeleného chřestu a avokáda, limetkové surimi “Julienne”
POLÉVKA :
Porková se zauzeným lososem na škvarkové kaši
HLAVNÍ JÍDLO :
Vařené telecí s jarní zelenině, květákové placičky, nový brambor, pažitkový tvaroh
MOUČNÍK:
Domácí perník v rybízovém Coulis
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

ČTVRTEK:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Pečený brzlík, zadělávaná kedlubna
POLÉVKA :
Hovězí bujon se ztuženým žloutkem a smaženým hráškem
HLAVNÍ JÍDLO :
Pomalu pečená argentinská Picanha, vařený chřest, estragonová omáčka, cizrnový hummus s piniemi
MOUČNÍK:
Čokoládová tartaletka s banány a zázvotovou zmrzlinou
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 279,- Kč

PÁTEK : 19.04.

VELKÝ PÁTEK