fbpx
Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden


Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 12.08. – 23.08. 2019 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 12.08. – 16.08.2019

PONDĚLÍ: 12.08.

POLÉVKA: Grilovaný lilek, parmezánová omáčka, loupaná rajčata
HLAVNÍ JÍDLO : Zeleninové Lasagne s riccotou, tomatová salsa, fava fazolky
MOUČNÍK: Selekce marinovaných melounů s fetou a řepným sirobem
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ÚTERÝ:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Grilované krevety, omáčka “Sweet and Sour”, wasabi rýže
POLÉVKA: Kuřecí vývar se zeleninovým Creme Brulée a glazírovanou karotkou
HLAVNÍ JÍDLO : Pomalu pečený bůček na mladém zelí s brusinkami, rozpečená kořenová zelenina, dýně a jablka
MOUČNÍK: Meruňkový parfait s ostružinami
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

STŘEDA:

POLÉVKA: Houbový krém s ricottou a pórkovou slámou
HLAVNÍ JÍDLO:
Smažená treska v bylinkovém těstíčku, na římském salátě s fazolkami, cuketou a dýňovým olejem
MOUČNÍK:
Čokoládový dortík s malinovým sorbetem
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Kachní terinka, polentový chips
POLÉVKA: Vyzrálá cherry rajčata, mozzarrela Burrata, pínie, sezamový olej, domácí rozmarýnová focaccia
HLAVNÍ JÍDLO:
Telecí plec pečená a’la Braillon /hořčice, smetana, kopr/ růžičková kapusta, bramborová kaše
MOUČNÍK:
Carpaccio z červeného grepu, čokoládový nugát
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč

PÁTEK: 16.08.

POLÉVKA: Plněná raviola sicilskou caponátou v brokolicovém krému s hoblinkami parmezánu
HLAVNÍ JÍDLO:
Zapečená cuketa s vepřovými špičkami, houbové risotto s lanýžovým olejem, smažené karotkové hoblinky
MOUČNÍK:
Okurková Granita, levandulová espuma
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

MENU V TÝDNU OD: 19.08.- 23.08.

PONDĚLÍ: 19.08.

POLÉVKA: Brokolicová se zauzenou lososovou tartaletkou, smetana, kaviár, řeřicha
HLAVNÍ JÍDLO :
 Smažený holandský řízek, bramborová kaše, kyselá marinovaná letní zelenina s houbami
MOUČNÍK: Opečené rýžové placičky s kokosem, broskvové ragout
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 219,- Kč

ÚTERÝ:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Smažená zeleninová rolka, tomatové sugo
POLÉVKA :Telecí minestra s fazolkami a těstovinou
HLAVNÍ JÍDLO: Grilovaný krůtí steak, houbové linguine, grilovaný Pak Choi s ricottou a parmezánovým crumblem
MOUČNÍK: Mango, papaya, slaný karamel, zázvorový čips
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

STŘEDA:

POLÉVKA: Slepičí s celestýnskými nudlemi
HLAVNÍ JÍDLO: Baleárská vepřová líčka s badyánem a skořicí, zapečená polenta s parmskou šunkou
MOUČNÍK: Listové taštičky plněné višněmi a čokoládovým moussem
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Marinovaný tuňák “Tataki”
POLÉVKA : Pikantní vietnamská Pho Bo / koriandr, hovězí maso, skleněné nudle, mladá cibulka /
HLAVNÍ JÍDLO: Kuře “Kung Pao” dušená rýže
MOUČNÍK: Kokosová Panna Cotta, grilovaný ananas, sečuánský pepř
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

PÁTEK 23.08.

DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Telecí srdíčka a plíčky na smetaně, tyrolský noček
POLÉVKA:
Hovězí vývar se zeleninou a knedlíčkami
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečený pstruh po mlynářsku plněný bylinkami a slaninou, šťouchané barmbory se zakysanou smetanou
MOUČNÍK:
Bramborové šlejšky s makem a povidlovou omáčkou
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč