fbpx
Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden



Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 5 dní od 17.02. – 21.02. 2020 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD:

17.02. – 21.02.2020

PONDĚLÍ: 17.02.

POLÉVKA: Pórková s vajíčkem a uzeným sumečkem
HLAVNÍ JÍDLO: Kuřecí proužky s grilovanou zelninou, čerstvý špenát, vařený brambor
MOUČNÍK: Zapečená jablečná žemlovka s pistáciovou zmrzlinou
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

ÚTERÝ:
 
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Grilovaný hovězí špíz “Satay” s arašídovou omáčkou
POLÉVKA:
Čínská kuřecí se skleněnými nudlemi a zeleninou
HLAVNÍ JÍDLO:
Thajské rybí kari s chřestem a zeleninou, dušená rýže
MOUČNÍK:
Kokosová palačinka plněná karamelizovaným ananasem
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč


STŘEDA:
 
POLÉVKA:
Hovězí vývar s masem a smaženým hráškem
HLAVNÍ JÍDLO:
Segedínský vepřový kotlet, opečené bramborové šulánky
MOUČNÍK:
Maková buchtička s meruňkou, šlehačka, čerstvé ovoce
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč


ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Sashimi z losossa, avokado, hrubozrnná hořčice
POLÉVKA:
Kedlubnová s kuřecími játry a máslovými ředkvičkami
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečená krůtí křídla s jarní máslovou zeleninou, celerové pyré
MOUČNÍK:
Borůvkový cheececake
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč


PÁTEK: 21.02.

POLÉVKA:
Drůbeží vývar s omeletkou z medvědího česneku
HLAVNÍ JÍDLO:
Zaječí stehno na smetaně, žemlový knedlík, brusinky
MOUČNÍK: Pečené švestky s Marsalou, medový jogurt
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč