fbpx
Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden


Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 04.11. – 15.11. 2019 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 04.11. – 08.11.2019

PONDĚLÍ: 04.11.

POLÉVKA: Z pečené karotky, zázvoru a kokosového mléka
HLAVNÍ JÍDLO:
Trhané husí maso s červeným zelím v bramborové omeletce
MOUČNÍK:
Ovocné fondue s teplou belgickou čokoládou
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ÚTERÝ:

POLÉVKA: Drůbeží kaldoun se širokými nudlemi
HLAVNÍ JÍDLO : Filírovaný steak z vepřové krkovičky na pečené kořenové zelenině, brambora v alobalu
MOUČNÍK: Smažený jablečný pyrožek,
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

STŘEDA:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Brokolicové pyré se zauzeným TOFU
POLÉVKA: Silný houbový vývar s drůbeží raviolkou
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečný filet ze sumečka na štýrském salátu /čerstvá zelenina, vajíčko, hnědé fazole, dýňový olej, šalotka/
MOUČNÍK:
Krupicová kaše s máslem a skořicovými jablíčky, zázvorový chips, belgická čokláda
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Pečené krevety a chobotnice, guacamole, chléb Panne Carasatu
POLÉVKA: Čínská drůbeží s masem a skleněnými nudlemi /víno, jidášovo ucho, květák, pórek, chilli/
HLAVNÍ JÍDLO:
Filipínské vepřové “adobo” s vařenou rýží
MOUČNÍK:
Karamelizovaný ananas se sečuánským pepřem a kokosovou zmrzlinou
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 269,- Kč

PÁTEK: 08.11.

POLÉVKA: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO:
Smažený holandský řízek s bramborovou kaší, míchaný salát z červené řepy, celeru a karotky
MOUČNÍK:
Čokoládový dortík se zázvorovou zmrzlinou a višnovou omáčkou
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

MENU V TÝDNU OD: 11.11.- 15.11.

PONDĚLÍ: 11.11.

POLÉVKA: Kukuřičná s cherry rajčaty a krevetami a koriandrem
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečený steak z lososa /med, zázvor, hořčice/ limetková cuketa, bramborová wasabi kaše
MOUČNÍK:
Kokosová panna cotta s grilovaným banánem
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

ÚTERÝ:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Smažená kroketa, Aioli s ančovičkami
POLÉVKA :Zelná s klobásou a zakysanou smetanou
HLAVNÍ JÍDLO: Plněné bramborové knedlíky kachním masem, červené brusinkové zelí
MOUČNÍK:Jablíčko v županu s vanilkovou zmrzlinou
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

STŘEDA:

POLÉVKA: Česnekový oukrop s uzeným masem, sraženým vajičkem a chlebovými krutony
HLAVNÍ JÍDLO: Smažené králičí řízečky s bramborovou kaší, marinované slívy v červeném víně a pomerančích
MOUČNÍK: Tvarohový nákyp s makovou omáčkou
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Křupavé listy kapusty s bottargou, sezamem a sardinským chlebem “Pane Guttiau”
POLÉVKA : Silný hovězí bujón s lanýžovým tataráčkem
HLAVNÍ JÍDLO: Špagety s rajčaty, restovanou zeleninou a sýrem
MOUČNÍK: Ořechové bezé řezy s medem a pošírovanou hruškou
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

PÁTEK 15.11.

POLÉVKA:
Kulajda se zastřeným vejcem
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečené filé ze pstruha, šunkové kroupy, omáčka Teryiaki, glazírovaná jablka
MOUČNÍK:
Malinová rýže s kokosem a Chilli čokoládou Jordis
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč