fbpx
Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden


Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 02.12. – 13.12. 2019 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD:

02.12. – 06.12.2019

PONDĚLÍ: 02.12.

POLÉVKA: Tomatová “Cervinia” s bylinkovými krutony a parmezánem
HLAVNÍ JÍDLO:
Omeleta s hráškem a kuřecím masem, vařený brambor, karotkový salát s ananasem
MOUČNÍK:
Drážďanská vánoční štola s lesním ovocem a skořicovou šlehačkou
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 219,- Kč

ÚTERÝ:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Filátko čerstvě zauzeného lososa, bramborový salát, jablečné carpaccio
POLÉVKA: Drůbeží vývar IMPERIÁL / kuřecí vývar, domácí nudle, zelenina/
HLAVNÍ JÍDLO : Pečené uzené koleno na cideru s jablky a šalotkou, dušené zelí s brusinkami, šťouchaný brambor
MOUČNÍK: Rýžový nákyp s meruňkami
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

STŘEDA:

TEPLÝ PŘEDKRM: Porkové risotto se zastřeným vajíčkem a dýňovým olejem, želé z červené řepy
HLAVNÍ JÍDLO:
Flank steak, caponáta, pečená polenta s lanýžovým máslem, rukola
MOUČNÍK:
Pistáciové “Cannoli”, karotkový tatar, jablečné carpaccio
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 269,- Kč

ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Kroketa z kachního masa, pečená dýně s karotkou,sezam
POLÉVKA: Krémová z pastyňáku a pečeného česneku, bramborové chipsy
HLAVNÍ JÍDLO:
Zapečený telecí “Hack steak” s celerovým pyré na glazírované karotce a kedlubnách, cuketová omáčka, dýňový olej
MOUČNÍK:
Plněné tvarohové knedlíčky nugátem a hrozny
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč

PÁTEK: 06.12.

POLÉVKA: Slepičí vývar s brokolicí a smaženým hráškem
HLAVNÍ JÍDLO:
Hovězí guláš s křenem a cibulí, bramboráčky
MOUČNÍK:
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

MENU V TÝDNU OD: 09.12.- 13.12.

PONDĚLÍ: 09.12.

POLÉVKA: Zauzené vepřové kolínko v podzimní zelenině s čočkou
HLAVNÍ JÍDLO:
Smažený sýr s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou, šopský salát
MOUČNÍK:
Linecký koláč s tvarohem a jablky
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ÚTERÝ:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Plněná karotka drožďovou pomazánkou s bylinkami
POLÉVKA : Krutí vývar z křídel a krků a srdíček, domácí flíčky
HLAVNÍ JÍDLO: Zauzené kachní prso na zimním salátu z kořenové zeleniny /červená řepa, brambor,dýně/ Cibulový koláč
MOUČNÍK: Pošírovaná hruška v moravském muškátu, bílá čokoláda, oříšková zmrzlina
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 269,- Kč

STŘEDA:

POLÉVKA: Sváteční z hovězího žebra a morkových kostí s domácí zavářkou a játrovými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO: Frankfurtské vepřové nudličky s dušenou rýží
MOUČNÍK: Smažený ovocný pyrožek s lesním ovocem v čokoládové omáčce
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Krabí majonéza s citrusy a krevetami
POLÉVKA : Telecí minestra s podzimní zeleninou a domácím drobením
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená vinná klobása s bramborovým salátem
MOUČNÍK: Čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč

PÁTEK 13.12.

POLÉVKA:
Krémová z červené řepy a karotky s ricottovými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO:
Smažený kapr s bramborovou kaší a cibulkou, salát z celeru a červené řepy
MOUČNÍK:
Banánek “ÉCLAIR” plněný jahodovým krémem, kokosová pěna, malinový sorbet
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč