fbpx
Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden


Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 5 dní od 13.1. – 17.01. 2020 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD:

13.1. – 17.01.2020

PONDĚLÍ: 13.1.

POLÉVKA: “Zuppa Pavese” / silný kuřecí bujón se žloutkem, toastem a parmezánem/
HLAVNÍ JÍDLO: Spaghetti al Tonno / česnek, sardelky, jarní cibulka, limetka/ rukola
MOUČNÍK: Tiramisu, červený grep
KÁVA: Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

ÚTERÝ:
 
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Domácí kyselé ančovičky s nakládanou cibulkou
POLÉVKA:
Hovězí s játrovými knedlíčky a nudlemi
HLAVNÍ JÍDLO:
Maďarský telecí paprikáš, dušená rýže
MOUČNÍK:
Zapečná palačinka, rozmarýnový tvaroh, lesní med, ořechy
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč


STŘEDA:
 
POLÉVKA:
Francouzská cibulačka, zapečený sýrový toast
HLAVNÍ JÍDLO:
Daňčí ragů s lanýžovým olejem, těstoviny, rukola, parmazán
MOUČNÍK:
Řepný dortík z ovesných vloček
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč


ČTVRTEK:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Burgundská kuřecí srdíčka, smažený máslový pastyňák
POLÉVKA:
Telecí krémová “RAGŮ” s bylinkovými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečené filé ze pstruha, kořenová zelenina s pečenými cherry rajčaty, cizrnové pyré
MOUČNÍK:
Krupicová kaše, strouhaná čokoláda, skořicová jablíčka
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 269,- Kč


PÁTEK: 17.1.

POLÉVKA:
Pikantní vietnamská Pho bo / zázvor, chilli, rýžové nudle, hovězí maso, jarní cibulka /
HLAVNÍ JÍDLO:
Malajský “RENDANG” dušený hovězí krk v asijském koření, kari rýže s rozinkami
MOUČNÍK:
Lívanečky “Gao Den” / mučenkový sirup, mango, kokosová omáčka
KÁVA:
Espresso “Gar Le” s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 279,- Kč