Menu
Newsletter

Aktuální menu na 14 dní

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 15.01. – 26.01. 2018 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 08.01. – 19.01. 2018

PONDĚLÍ  15.01.

POLÉVKA: Slepičí  s bylinkovou palačinkou
HLAVNÍ JÍDLO: Vepřové nudličky „STROGANOV“ dušená rýže Basmati
MOUČNÍK: Smažená broskev, Sabayon, malinový sorbet

Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Zeleninová rolka s rýží a lososem
POLÉVKA: Pikantní vietnamská Pho bo
HLAVNÍ JÍDLO: Thajské telecí kari s hrachovými lusky (citron, kafírová limeta, kokosové mléko, chřest, koroandr), pečivo
MOUČNÍK: Grilovaný ananas se sečuánským pepřem

Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA
POLÉVKA: Maďarská gulášová se zapečeným bylinkovým chlebem
HLAVNÍ JÍDLO: Rýžový nákyp s kokosem a meruňkami / Salát CAESAR s kuřecími nudličkami
MOUČNÍK: Belgická horká čokoláda „Belkolade“ s ovocným špízem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Smažené zelninové Crudites, bazalkový dip
POLÉVKA: Tomatová „Cervinia“ s krutony a parmazánemy
HLAVNÍ JÍDLO: Lasagne s trhaným kachním masem, asijský ledový salát s houbami a feferonkou
MOUČNÍK: Krem KARAMEL
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK: 18.01.
POLÉVKA: Šumavská houbová bramboračka
HLAVNÍ JÍDLO: Kančí špičky restované na cibulových listech s tymiánem, opečené rate brambory v bylinkách
MOUČNÍK: Mrkvový dort s citronovým krémem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 229,- Kč

 

 

MENU V TÝDNU OD: 22.01. – 26.01. 2018

PONDĚLÍ:
POLÉVKA: Ruský boršč se zakysanou smatanou
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená vinná klobása, bramborová kaše, rajčatový salát s šalotkou
MOUČNÍK: Smažené tvarohové křupínky s vanilkovou omáčkou
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 169,- Kč

ÚTERÝ:
POLÉVKA:Karotkový krém s jablky a zázvorem
HLAVNÍ JÍDLO:Pečené kuřecí stehno se zadělávanou zimní zeleninou, šunková rýže
MOUČNÍK: Čokoládový mousse, višňové ragout ovoněné likérem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:Zapečené rajče, špenát, tvaroh, škvarečky
POLÉVKA:Kulajda se zastřeným vajíčkem
HLAVNÍ JÍDLO:Pošírovaná treska v kořenové zelenině, rozpečené brambory, estragonový dip
MOUČNÍK: Vanilkový puding s hroznovým agarem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK:
POLÉVKA: Hovězí vývar z morkových kostí s masem a domácí těstovinou
HLAVNÍ JÍDLO: Plněné krůtí prso jablky a uzeným bůčkem, pečené na dýních, bramborové knedlíčky
MOUČNÍK: Pečený bezlepkový „Crumble“ – mák, meruňky, švestky
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Pomerančové carpaccio
s pepřem šalotkou a uzeným kachním prsem
POLÉVKA: Zuppa Pavesse
(silný kuřecí vývar, opečený toast, žloutek, parmezán)
HLAVNÍ JÍDLO: Pečené telecí kolínko, ratatouille,
bramborová kaše s lanýžovým olejem a restovanými žampiony
MOUČNÍK: Vanilková panna cotta
se smetanovým karamelem a čerstvým ovocem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 259,- Kč