Menu
Newsletter

Aktuální menu na 14 dní

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 24.07. – 04.08. 2017 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 24.7.-28.7.2017

PONDĚLÍ  24.07.
POLÉVKA: Maďarská gulášová
HLAVNÍ JÍDLO:Smažené kuřecí proužky v cereáliích na listech salátů s koriandrem a sojovými výhonky, thajská salsa
MOUČNÍK: Grilovaný banán s třtinovým cukrem s citronovým krémem
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ 
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:Tempurované krevetky se sladkokyselým dipem
POLÉVKA: Pikantní „Tom Kha Kai“, kokosové mléko, kuřecí maso , kafírová limeta, galangal, houby, rajčata
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená telecí plec na kari a fenyklu, hráškové lusky, restovaná Bombaj rýže s rozinkami, ananasem a skořicí
MOUČNÍK: Listový košíček plněný mátovým jogurtem a arašídovou pastou s medem
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA
POLÉVKA: Chlazená tomatová „Gaspacho“
HLAVNÍ JÍDLO: Salat „NICA“ – čerstvá zelenina, tuňák, vajíčko, fazolové lusky, olivy, šalotka
MOUČNÍK: Kynuté borůvkové knedlíky s oříškovým máslem a strouhaným tvarohem
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK

DEGUSTAČNÍ POZORNOSTKuřecí jatýrka v jablečném chutney
POLÉVKA: Telecí minestra s cizrnou, bulgurem a letní zeleninou
HLAVNÍ JÍDLO: Vepřové medailonky z panenské svíčkové pečené na rozmarýnu, šťouchané brambory se špenátem, cherry rajčata
MOUČNÍK: Rýžové suflé s meruňkami s pistáciovou zmrzlinou
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK  14.07.
POLÉVKA: Pikantní mexická fazolová s chorizem
HLAVNÍ JÍDLO: Hovězí ořech pečený dorůžova, hříbková krémová omáčka, rukolový salát, opečené bramborové šlejšky
MOUČNÍK: Gorgonzola, med a mango
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 229,- Kč

MENU V TÝDNU OD: 31.7.-04.8.2017

PONDĚLÍ:
POLÉVKA:
Krémová z pečeného česneku se šunkou, zapečený toast se sýrem Gruyére
HLAVNÍ JÍDLO:Pečený filet z bílé tresky v solné krustě, Linguine Arrabiata
MOUČNÍK: Plněný citron granitou, smažený banán v oříškách
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Černé risotto s kalamáry
POLÉVKA: Pečené papriky a rajčata s rozmarýnem a balzamikovým octem, feta sýr, ančovičky, domácí focaccia
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená pljeskavica s čerstvou zeleniou v pita chlebě, ajvar, šalotka, tatarská omáčka
MOUČNÍK: Plněné profitrolky s čokoládovým krémem a horkými malinami
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA:
POLÉVKA: polévka „Guacamole“ s nakládanou šalotkou a slaninovým chipsem
HLAVNÍ JÍDLO: Zapečená plněná kuřecí prsa špenátem a mozzarrelou v zelenině s rajčaty a jogurtem, dušená rýže
MOUČNÍK: Dukátové buchtičky s vanikovým krémem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK:
POLÉVKA: Kuřecí vývar s domácími nudlemi a masem
HLAVNÍ JÍDLO: Koprová omáčka, hovězí loupaná plec, vařené vajíčko, brambor
MOUČNÍK:Jahodové carpaccio s kiwi, domácí sušenkou a citronovým sorbetem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK:  21.7.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Seviche z tuňáka, grep, koriandr
POLÉVKA: Chlazená z lososa, jogurtu a zakysané smetany, lososový kaviár, pesto, toast
HLAVNÍ JÍDLO: Zahradní grilování s meníčkáři – grilovaní steaků a klobásek na venkovním roštu, saláty, zelenina, dresinky
MOUČNÍK: Mražená káva s makronkou
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 259,- Kč