Menu
Newsletter

Aktuální menu na týden

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 11.02. – 22.02. 2019 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 11.02. – 15.02.2019

PONDĚLÍ: 11.02.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Zadělávané dršťky a vepřové podkrčí s chorizem po španělsku
POLÉVKA:
Čočková s paprikou, opečené párky „Steinhauser“
HLAVNÍ JÍDLO :
Smažený holandský řízek, bramborová kaše, salát z červené řepy s jogurtem a vinným octem
MOUČNÍK: Crumble s meruňkami a brusinkami
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Sashimi z lososa, řasa wakame, mangový salát
POLÉVKA: Pikantní Vietnamská Pho Bo
HLAVNÍ JÍDLO : Asijská variace, tuňákové nigiri, rybí tempura, rýžové hoso-maki se zeleninou, ředkev daikon, nakládaný zázvor
MOUČNÍK: Mandarinkové řezy, limetkový gel, pistáciový griliáš
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

STŘEDA:
POLÉVKA: Polévka z červené řepy a rajčat, ricotové nočky
HLAVNÍ JÍDLO : Vepřové nudličky po Curyšsku, bramborové rösty / rýže
MOUČNÍK: Tažený jablečný závin ve vanilkové omáčce
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 219,- Kč

ČTVRTEK:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Vepřové ledvinky na cibulce a dijónské hořčici, kapustová pěna, rýžová kroketa
PŘEDKRM: Zimní listový salát s kachními játry / jablka, červená řepa, ořechy, uzená niva, krutony/
HLAVNÍ JÍDLO:
Pečená telecí kýta s hříbky na smetaně, petrželkové knedlíky se slaninou
MOUČNÍK:
Borůvkový „Clafoutis“ se zázvorovou zmrzlinou
KÁVA:
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč

PÁTEK 15.02.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Crostiny s paštikou z husích jater a lanýžem
POLÉVKA :Hovězí ze morkových kostí a žeber s masem, kořenovou zeleninou a domácí zavářkou
HLAVNÍ JÍDLO:
Linguine s račí omáčkou, lososem, candátem a krevetami
MOUČNÍK:
Citronový cheese cake
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

 

MENU V TÝDNU OD: 18.02.- 22.02.

PONDĚLÍ:  18.02.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Zauzený siven na hráškové pyré
POLÉVKA: Česnekové Cappuccino
HLAVNÍ JÍDLO :
Pečené kuřátko, ratatouille, pohankové rösty
MOUČNÍK: Livanečky s brusinkovou šlehačkou
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Focaccia, parma šunka, hruškové pyré
PŘEDKRM:
Bramborová raviola plněná ricottou a špenátem v teplé peperonátě, parmezán
HLAVNÍ JÍDLO :
Plněný kapustový list uzeným jazykem, batátové pyré, švestková omáčka
MOUČNÍK: Sorbet Limocelo s čokoládovými hoblinkami
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA:
POLÉVKA :
Hovězí vývar s hráškem a rýží
HLAVNÍ JÍDLO :
Vepřová pečeně na rozmarýnu a zelenině, dušené zelí se slaninou, bramborové krokety
MOUČNÍK:
Kynuté meruňkové „Blbouni“ se strouhaným tvarohem a přepušťeným máslem
KÁVA:
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 219,- Kč

ČTVRTEK:
POLÉVKA :
Kapustová s pohankou a opečeným chlebem
HLAVNÍ JÍDLO :
Salát Caesar se smaženými kuřecími kousky v bylinkovém těstíčku
MOUČNÍK:
Horké maliny se zázvorovou zmrzlinou
KÁVA:
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

PÁTEK : 22.02.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Tatar z lososa
POLÉVKA: Telecí minestra s fazolemi a těstovinou
HLAVNÍ JÍDLO : Kuřecí stehenní steak Tabaco / na česneku a másle/, restovaný pak choi na zázvoru, dušená rýže
MOUČNÍK: Pečené fíky v medovém sirupu s ořechy a limetkovým jogurtem
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 259,- Kč