Menu
Newsletter

Aktuální menu na 14 dní

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14. dní od 14.01. – 25.01. 2019 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 14.01. – 18.01.2019

PONDĚLÍ: 14.01.

 

SANITÁRNÍ DEN

 

ÚTERÝ: 15.01.
POLÉVKA:
Hovězí vývar z žeber a morkových kostí, krupicová zavářka
HLAVNÍ JÍDLO : Smažený sýr po pastýřsku, vařený brambor, tatarská omáčka, karotkový salát
MOUČNÍK: Švestkové knedlíky se strouhaným perníkem, jogurt, řepný sirob
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Bůčková pomazánka se škvarečky na celozrném chlebě
POLÉVKA: Selská z husích krků s kapáním a houbami
HLAVNÍ JÍDLO : Štrasburská hovězí roláda, konfitované cibulky, nastavovaná kaše
MOUČNÍK: Čokoládový fondant s malinovým sorbetem
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK:
POLÉVKA : Slepičí vývar s brokolicovo-hráškovou fritátou
HLAVNÍ JÍDLO:
Krůtí prso plněné dýní a fenyklem, pečené na datlích a meruňkách, ananasová rýže s kokosem
MOUČNÍK:
Zázvorová panna cotta s jahodovým agarem
KÁVA:
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK 18.01.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Španělské dršťky na paprice s klobáskou a vepřovým podkrčím
POLÉVKA:
Franzouzská cibulová, zapečený toast se sýrem Gruyére
HLAVNÍ JÍDLO :
Hovězí líčka burguňsku, bylinková bageta s játrovou pěnou
MOUČNÍK: Pošírovaná hruška v moravském muškátu, bílá čokoláda, oříšková zmrzlina
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

 

MENU V TÝDNU OD: 21.01.- 25.01.

PONDĚLÍ:  21.01.
POLÉVKA: Silný hovězí vývar s lanýžovým tataráčkem
HLAVNÍ JÍDLO :
Vaječná omeleta s hráškem plněná kuřecím ragout, vařený brambor
MOUČNÍK: Smažené tvarohové křupínky s vanilkovou omáčkou
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Sušená šunka „Pata negra“ , tapenáda z čených oliv, čerstvá domácí Focaccia
POLÉVKA:
Tomatová „Cervinia“ s bylinkovými krutony a parmezánem
HLAVNÍ JÍDLO :
Vepřové špičky z panenské svíčkové na bramborových nočkách s lanýžovým krémem
MOUČNÍK: Tiramisu ve skle s granátovým jablkem
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 229,- Kč

STŘEDA:
POLÉVKA :
Jemné telecí ragů s petrželkovými knedlíčky
HLAVNÍ JÍDLO : 
Dušený steak z lososa na páře, pastyňákové pyré, zelenina Julien, koprové pesto
MOUČNÍK:
Mangový krém Bruleé, čokoládový mousse, višňové chutney
KÁVA:
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč

ČTVRTEK:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Kachní prso pečené na pomerančích, cizrnový hummus
POLÉVKA :
Hovězí vývar s masovým závinem z listového těsta
HLAVNÍ JÍDLO :
Steak z vysokého roštěnce, omáčka „Périgord“, hlíva ústřičná s lanýžovým olejem, opečená bramborová terina
MOUČNÍK:
Jablečný Tarte Tatin se skořicovou smetanou
KÁVA:
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 249,- Kč

PÁTEK : 25.01.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Pomerančové carpaccio s pepřem šalotkou a uzeným kachním prsem
POLÉVKA: Zuppa Pavesse / silný kuřecí vývar, opečený toast, žloutek parmezán
HLAVNÍ JÍDLO : Pečené telecí koleno na ratatouilli, bramborová kaše s žampióny a lanýžovým olejem
MOUČNÍK: Brownies, čerstvé ovoce a žloutkový Sabayon
KÁVA: Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů VINTAGE TEAS
Cena menu: 239,- Kč