Menu
Newsletter

Aktuální menu na 14 dní

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 13.11. – 24.11. 2017 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 13.11. – 17.11. 2017

PONDĚLÍ  13.11.

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Škvarková pomazánka na opečeném chlebě
POLÉVKA: Ruský boršč, zakysaná smetana
HLAVNÍ JÍDLO: Vaječná omeleta se šunkou, hráškem a sýrem, vařený brambor, pikantní zelný salát
MOUČNÍK: Pečená piškotová kulička plněná jahodou v citronovém sorbetu
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ
POLÉVKA: Hovězí vývar s kapustou a celestýnskými nudlemi
HLAVNÍ JÍDLO: Dušené kuře s gremolatou, zapečená červená řepa s kozím sýrem, zeleninové risotto
MOUČNÍK: Nugátový řez s višňovým Coulis
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Zapečená dýně s pepřovým blaťáckým zlatem
POLÉVKA: Východočeská houbová kyselka se šťouchaným bramborem
HLAVNÍ JÍDLO: Frankfurtská vepřová plec s bramborovými nočky
MOUČNÍK: Český makovník s citronovou polevou a meruňkovým džemem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK
POLÉVKA: Francouzská cibulačka se sýrovými krutony, s kapkou portského
HLAVNÍ JÍDLO: Pečený africký sumeček, pastiňákový jogurtový krém, pečený topinambur, sušená karotka
MOUČNÍK: Grilované švestky ve slanině, med, modrý sýr, pistáciové ořechy
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

 

PÁTEK  17.11.

STÁTNÍ SVÁTEK

 

MENU V TÝDNU OD: 20.11. – 24.11. 2017

PONDĚLÍ: 20.11.
POLÉVKA: Čočková s trhaným vepřovým masem
HLAVNÍ JÍDLO: Cibulářská roštěná, uzenina, nastavovaná kaše
MOUČNÍK: Vázané koláčky s povidly
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Pečená kapie s fetou, rozmarýn, balzamiková redukce, focaccia
POLÉVKA: Telecí minestra s masem a lušťeninou
HLAVNÍ JÍDLO: Spaghetti al Tonno, rukola, parmezán
MOUČNÍK: Citronový cheese cake
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA:
POLÉVKA: Polévka z hlívy ústřičné “ a’la Dršťková“
HLAVNÍ JÍDLO: Smažený holandský řízek, bramborová kaše, rajčatový salát s octem a pažitkou
MOUČNÍK: Pečená hruška v kukuřičných lupíncích, teplý žloutkový krém Grand Marnier
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK:

POLÉVKA: Kuřecí vývar IMPERIAL
HLAVNÍ JÍDLO: Pomalu pečené krutí prso a’la Vitello Tonnato, na grilované zelenině (ančovičky, sardelky)
MOUČNÍK: Broskvové palačinky s ořechy a medovým jogurtem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK:  25.11.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Restované žampióny v lanýžovém krému
POLÉVKA: Hráškový krém s pečeným uzeným bůčkem na jablíčkách
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená chobotnice s citronovým pyré, grilovaná cherry rajčátka, zelený chřest
MOUČNÍK: Plněné raviolky dýní s anansem v dýňovém krému
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 259,- Kč