Menu
Newsletter

Aktuální menu na 14 dní

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 16.07. – 27.07. 2018 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 16.07. – 20.07. 2018

PONDĚLÍ  16.07.

POLÉVKA: Hovězí vývar s masem a nudlemi
HLAVNÍ JÍDLO : Francouzské brambory, rajčatový salát s pažitkou
MOUČNÍK: Mačkané jahody s třtinovým cukrem, zázvorová zmrzlina, banán
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Carpaciio z uzeného pstruha, koprový creme Fraiche
POLÉVKA: Slepičí s masem a bylinkovými palačinkami
HLAVNÍ JÍDLO : Plněný paprikový lusk, dušená rýže
MOUČNÍK: Chlazené kostky melounu s citronovým sorbetem
Cena menu: 229,- Kč

STŘEDA

PŘEDKRM: Tatar z lososa, cuketové rolky s bazalkovým žervé, marinovaná červená řepa
HLAVNÍ JÍDLO : Pečená krůtí křídla plněná mandlovou nádivkou, glazírovaná karotka, hráškové lusky a kukuřičné klásky
MOUČNÍK: Tiramisu variace
Cena menu: 219,- Kč

ČTVRTEK

POLÉVKA: Gulášová s bramborem, žitný chléb se škvarkovou pomazánkou
HLAVNÍ JÍDLO : Plněné tvarohové knedlíky broskvemi a jahodami, strouhaný tvaroh, jogurt a kokos
MOUČNÍK: Čokoládové lanýže se slaným karamelem
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK 20.07.

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Tvarohový kozí sýr na cibulové marmeládě s pistáciemi a lučním medem
POLÉVKA: Tomatová „Cervinia“ s ricottou a bylinkovými krutony
HLAVNÍ JÍDLO : Spaghetti „al Tonno“ s černými olivami a uzenou strouhankou z parma šunky
MOUČNÍK: Gratin z lesního ovoce s ostružinovou zmrzlinou
Cena menu: 239,- Kč

MENU V TÝDNU OD: 23.07. – 27.07. 2018

PONDĚLÍ  23.07. :

POLÉVKA: Hovězí vývar s tataráčkem
HLAVNÍ JÍDLO: Pečené filé z candáta na grilované zelenině, hráškové pyré
MOUČNÍK: Vanilkový puding s agarem a hroznovým vínem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:

POLÉVKA: Hrstková z uzeného ramínka s kroupami, čočkou a rýží
HLAVNÍ JÍDLO: Vařená loupaná plec s koprovou omáčkou a vajíčkem, nový brambor
MOUČNÍK: Mramorová bábovka s horkými malinami
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 219,- Kč

STŘEDA:

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Chobotnicové carpaccio s rukolou a čerstvým celerem
POLÉVKA: Balkánská se zeleninou, rajčaty a sýrem, domácí „Focaccia“ s olivami
HLAVNÍ JÍDLO: Kuřecí „souvlaki “ keříčková rajčata, okurky, papriky, tzatziki, smažený řecký chléb s česnekem
MOUČNÍK: Pečená nektarýnka v banánovém karamelu, oříšková zmrzlina
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 249,- Kč

ČTVRTEK:

POLÉVKA: Zeleninová minestra s krupicovými beránky
HLAVNÍ JÍDLO: Telecí perkelt na smetaně s kapary a ančovičkami, těstoviny – penne
MOUČNÍK: Rakouský „Kaiserschmarren“, aneb kynutý opečený trhanec se skořicovým cukrem a švestkovým džemem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 219,- Kč

PÁTEK   27.07. :

DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Hovězí lanýžový tataráček s česnekovými chipsy
POLÉVKA: Chlazená lososová „Salmorejo“ s vařenými vajíčky, cibulkou a paprikou
HLAVNÍ JÍDLO: Konfitovaná jehněčí plec s rozmarýnem a restovaným česnekem, listový špenát, opečená polenta s parmašunkou
MOUČNÍK: Tvarohový štrůdl s vanilkovou omáčkou
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 259,- Kč