Menu
Newsletter

Aktuální menu na 14 dní

Polední MENU podáváme v době od 11:00 do 14:30. UPOZORNĚNÍ: Gastrostravenky již  neakceptujeme

Menu na 14 dní od 18.09. – 29.09. 2017 ke stažení ZDE

Jako druhou alternativu Vám denně rádi připravíme KUŘECÍ PROUŽKY NA SALÁTOVÝCH LISTECH S HOŘČICOVÝM DRESINKEM

MENU V TÝDNU OD: 18.09. – 22.09. 2017

PONDĚLÍ  18.09.
POLÉVKA: Masový krém s bylinkovými krutony
HLAVNÍ JÍDLO: Zapečené francouzské brambory, salát z červené řepy
MOUČNÍK:  Bramborové šlejšky s mákem, opečená strouhanka, oříškové máslo
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ
POLÉVKA: Slepičí vývar s masovými pyrožky
HLAVNÍ JÍDLO: Vařená hovězí loupaná plec s játrovou omáčkou a tyrolským špekovým knedlíkem
MOUČNÍK: Linecký jablečný koláč s pudinkem
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Jaternicový prejt v domácím pečivu
POLÉVKA: Východočeská houbová kyselka
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená selečí roláda na šalvěji a hroznech, podzimní ratatouille, dýňové pyré
MOUČNÍK: Karamelizované švestky v Sabayonu
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK
POLÉVKA: Hovězí vývar s masovo-játrovým knedlíkem anudlemi
HLAVNÍ JÍDLO: Telecí „Beuschel“ na smetaně s hrníčkovým žemlovým knedlíkem
MOUČNÍK: Vařené tvarohové nočky v dýňovo-rebarborové omáčce
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

PÁTEK  22.09.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Carpaccio z červené řepy s pralinkami medového kozího sýru s oříšky
PŘEDKRM: Hříbkové risotto s parmezánovým čipsem
HLAVNÍ JÍDLO: Pečený filet z Candáta na celerovém pyré s kapustovými lístky
MOUČNÍK: Krém Brulée s mangovým Coulis
Espresso „Lucaffe“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 259,- Kč

MENU V TÝDNU OD: 25.09. – 29.09. 2017

PONDĚLÍ: 25.9.
POLÉVKA: Kapustová s párkem, chlebové krutony
HLAVNÍ JÍDLO: Pečená krůtí roláda na másle, restovaná kořenová zelenina s pórkem, bylinkový brambor RATE
MOUČNÍK: Malinový puding s čokoládovým čipsem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ÚTERÝ:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST: Hříbkové carpaccio
POLÉVKA: Silný drůbeží vývar s pošírovaným vajíčkem a domácí těstovinou
HLAVNÍ JÍDLO: Rozdušené vepřové trhané maso v kyselých zelných listech, zadělávaná čočka s jablky
MOUČNÍK: Švestkový Tarte Tatin s tvarohem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

STŘEDA:
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Tempurované krevetky se sladkokyselým dipem
POLÉVKA: Pikantní vietnamská hovězí polévka Pho bo
HLAVNÍ JÍDLO: Čerstvé hříbky, kuřecí teriyaki , rýže & pak čoi z woku
MOUČNÍK: Pečné banány v sezamovém mantlu se zázvorovým sirupem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 199,- Kč

ČTVRTEK:

 

STÁTNÍ SVÁTEK

 

PÁTEK:  29.9.
DEGUSTAČNÍ POZORNOST:
Raviolka plněná kachním masem a hříbky
POLÉVKA: Hovězí vývar se zeleninou a játrovou palačinkou
HLAVNÍ JÍDLO: Krůtí steak s karamelizovanými hruškami, risotto z červené řepy a křenu, modrý sýr
MOUČNÍK: Smažené jablíčko v mandlovém těstíčku se šlehačkou a teplým karamelem
Espresso „Gar Le“ s mlékem nebo výběr čajů Dilmah
Cena menu: 239,- Kč